OKW Office

Chicago, Illinois

OKW Architects’ brand centers around an inclusive approach to design. The planning and design of our renovated office needed to reflect that brand by increasing day-to-day collaboration amongst team members. We achieved this result through two primary strategies: 

  • Provide employees more choice in types of environments to meet with each other and work with each other.
  • Create open site lines throughout the office.

In addition to the revitalized workspace, our new office also features a spacious reception zone to welcome visitors. This space, which we refer to as ‘The Link’, includes an open kitchen to hospitably serve our guests and is designed for fully flexible use. The Link has visibility into our work environment as well, so that anyone who walks through our front door is immediately engaged in the most important aspect of our space: our creative process and its resulting product.